A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Поезіє, з душі моєї лийся...

Дата: 30.06.2022 14:52
Кількість переглядів: 44

 

30 червня учасники розмовного клубу «З Україною у серці», який працює у місті Новодністровськ для внутрішньо переміщених осіб та російськомовного населення міста, згідно з планом роботи, мали  можливість відвідати творчу майстерню Богуцької Олени Кирилівни та мовну майстерню Грохольської Г.Ф.

   Богуцькою Оленою Кирилівною – поетеса, прозаїк, гуморист,  авторка  9 збірок, співавторка більше 20 альманахів та збірок поезій і прози, постійна дописувачка всеукраїнської літературної газети «Гарний настрій», лауреат багатьох літературних конкурсів, учасниця та постійна ведуча фольклорного гурту «Співочі бабусі». 

  На засіданні розмовного клубу    поетеса подарувала  незабутні хвилини дотику своєю чарівною творчістю до душі кожного, хто був присутній.  З  вуст Авторки   прозвучали твори з усіх її  поетичних збірок.  Вони вражають своєю  щирістю і душевністю, відвертістю і теплотою! 

   Нікого не залишили байдужими поезії   зі збірки «Другий фронт або щоденник поетки», яка написана під час активної фази російсько-української війни.  На очах у присутніх з’являлися сльози, коли Олена Кирилівна  читала віршовані  тексти цієї збірки. 

     На зустрічі у творчій майстерні звучала поезія  Олени Кирилівни   у виконанні Г. Грохольської   та   фольклорного гурту «Співочі бабусі».  Вірші  і музику своїх творів складає сама Автор.   Кожен учасник розмовного клубу мав змогу придбати збірочку «Другий фронт або щоденник поетки» та долучитися до підтримки наших бійців на передовій.

       У мовній майстерні  учителя української мови та літератури, учителя  вищої вищої категорії, учителя-методиста Г. Грохольської учасники розмовного клубу мали можливість ознайомитися з правописом  складних слів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень