A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Новини

 

 

 

 

 

 

Педагогічна просвіта батьків як необхідна умова залучення їх до активної участі в психосоціальній реабілітації дитини.

30 травня на базі міського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся семінар для учителів-логопедів «Консультативно-просвітницька робота учителя-логопеда».

12:51 31.05.2024

Семінар-навчання по створенню презентацій в програмі Power Point

У сучасному світі інформаційних технологій мультимедійна презентація стала невід'ємним інструментом для керівника гуртка. Вона дозволяє зробити заняття більш цікавим, динамічним та ефективним, завдяки поєднанню візуальних, аудіо- та текстових елементів.

16:38 21.05.2024

Інклюзивна освіта в освітньому закладі: акценти сьогодення

         Концепція інклюзивної освіти відображає одну з головних демократичних ідей світу, ґрунтується на тому, що всі діти — цінні й активні члени суспільства. Тому організацію освітнього простору потрібно будувати на таких складових інклюзивного навчання, як інклюзивна культура, інклюзивна політика, інклюзивна практика.  Чи не найголовніша роль  в організації інклюзивного навчання  покладається на  злагоджену ефективну роботу  Команди індивідуального супроводу дитини.

16:34 21.05.2024

Урок – головна форма освітнього процесу.

8 травня базі ОЗЗСО «Новодністровська гімназія» відбувся круглий стіл для молодих педагогів Школи  професійного зростання «Крок до фахової майстерності» на тему «Урок – головна форма освітнього процесу».

08:46 09.05.2024

Про участь працівників міського центру професійного розвитку педагогічних працівників у онлайн-зустрічі професійної спільноти центрів України.

Немає потреби переконувати когось у тому, що добре організована підготовка молодих  фахівців – найважливіше завдання кожної держави.

16:31 01.05.2024

Інноваційні технології навчання як запорука підвищення рівня якості освіти

     30 квітня на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбувся міський семінар професійної спільноти учителів предметів суспільного циклу на тему «Інноваційні  технології навчання як запорука підвищення рівня якості освіти».

15:29 01.05.2024

Про участь у науково-методичному форумі-практикумі

        Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації , плану  роботи Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації ,  комунального закладу «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» на 2024 рік та з метою забезпечення партнерської співпраці з органами управління в сфері освіти територіальних громад, центрами професійного розвитку педагогічних працівників та координації навчально-методичної роботи у закладах освіти області, спрямованої на підвищення якості освітнього процесу щодо визначення конкретних механізмів компенсації освітніх втрат і освітніх розривів у закладах загальної середньої освіти області, 26.04.2024 року  працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників. керівники та педагоги освітніх закладів брали участь у  .  науково-методичному  форумі-практикумі на тему: «Освітні втрати й освітні розриви на рівні загальної середньої освіти: вимірювання та механізми подолання».

10:33 27.04.2024

Інформальна освіта як складова підвищення рівня професійних якостей педагога

     Інформальна освіта(самоосвіта) відіграє суттєву роль у професійному становленні молодого педагога ЗДО, пропонуючи йому численні можливості для розширення знань, навичок та компетенцій. Це досягається шляхом розширення знань та навичок, налагодження зв'язків з іншими педагогами, підвищення впевненості у собі.

12:53 25.04.2024

Інноваційні технології на службі педагога

     23 квітня року на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для професійної спільноти вчителів предметів художньо-естетичного циклу ЗЗСО та музичних керівників ЗДО на тему «Використання інноваційних  технологій в освітньому процесі як вагомого чинника підвищення рівня якості освіти».

12:36 23.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень