A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Новини

 

 

 

 

 

 

Використання інноваційних технологій при викладанні математики та інформатики

18 квітня 2024 року на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ст. було проведено круглий стіл  професійної спільноти вчителів математики, фізики та інформатики  на тему «Використання інноваційних технологій при викладанні предметів».

14:57 18.04.2024

Розвиток емоційного інтелекту дитини – запорука її успішності в майбутньому.

Усі батьки бажають щоб їхня дитина росла щасливою та успішною. З цією метою  вони прагнуть розвивати малюка з пелюшок: навчати цифрам та літерам, розмовляти іноземними мовами, тренувати увагу та пам’ять. Однак, для гармонійного розвитку та благополуччя у майбутньому, значно ефективніше та доцільніше розвивати емоційний інтелект  дитини. Адже розвиток емоційного інтелекту сприяє соціальній адаптації, допомагає ефективно комунікувати з оточенням і розв'язувати конфлікти. Емоційний інтелект сприяє розвитку емпатії, логічного мислення та стресостійкості. Через те, що він не передається генетично, його потрібно розвивати з раннього віку. Щоб підвищити  його рівень, потрібна підтримка дорослих.

13:35 16.04.2024

Круглий стіл «Самоорганізуючий навчальний простір для викладання предмета та підвищення професійної компетентності педагогів»

      20 березня 2024 р. на базі Новодністровського ОЗЗСО «Новодністровська гімназія» відбувся круглий стіл для вчителів фізичної культури, трудового навчання та  предмету «Захист України»  на тему: «Самоорганізуючий навчальний простір для викладання предмета та підвищення професійної компетентності педагогів» (керівник  Продан Л.П.).

14:54 21.03.2024

Створення власного електронного ресурсу як інструменту професійного розвитку педагога

Сьогодні нові інформаційні технології – невід׳ємна частина нашого життя. Їх застосування дає змогу інтенсифікувати процес навчання, зробити його наочнішим і динамічнішим, скоротити час на вивчення теми, посилити рівень сприйняття і розуміння учнями матеріалу, формувати уміння, розвивати комунікативні здібності. Тому в педагогів постає потреба створювати власні електронні ресурси.

14:48 15.03.2024

«Атестація педагогічних працівників: упорядковуємо документацію».

 13.03.24р на базі КУ «МЦПРПП НМР» відбувся навчально-методичний семінар для голів  та секретарів  АК освітніх закладів міста  на тему «Атестація педагогічних працівників: упорядковуємо  документацію».

17:12 13.03.2024

Вітаємо переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад та їх наставників!

Відповідно до наказу  Департаменту освіти  і науки ЧОВА  від 01.03.2024р. №67   "Про підсумки проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році  на підставі спільних рішень журі та оргкомітетів  учні ЗЗСО міста вибороли 8 призових місць. 

17:44 05.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень