A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Новини

Навчаються учителі-логопеди

На виконання плану роботи міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Новодністровської міської ради на 2023/2024 н.р., згідно графіка проведення засідань професіональних спільнот на 2023/2024н.р    12 грудня на базі ЗДО «Радість» відбувся семінар для вчителів-логопедів на тему  «Організація інклюзивного навчання як комплексний процес у забезпеченні рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами» (керівник ПС Ткач С.А.). Програма семінару була насиченою і продуктивною. В ході семінару було обговорено і висвітлено низку проблем, які стоять перед інклюзивним навчанням  освітніх закладів міста. Слухачі  ділилися  досвідом співпраці у рамках роботи Команди  індивідуального психолого-педагогічного супроводу, від злагодженої роботи якої залежать  як успіхи у навчанні, так і адаптація і соціалізація кожної дитини з особливими освітніми потребами; поповнювали скарбничку інноваційних методів роботи з дітьми різних нозологій та ресурсним забезпеченням освітнього процесу; разом  складали формулу успіху у роботі вчителя-логопеда, а саме: бути поряд з дитиною, вселяти в неї віру у власні сили і можливості та  тісно співпрацювати з педагогічним колективом та батьками.               

11:58 15.12.2023

Педагогіка партнерства

     На виконання  плану роботи міського центру професійного розвитку  педагогічних працівників  Новодністровської міської ради протягом  листопада з метою  ознайомлення слухачів з принципами  та ідеями педагогіки партнерства ХХІ століття на базі Будинку дитячої творчості  та Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбулися семінари для педагогів з проблеми «Педагогіка партнерства:  основні принципи та дієві методи залучення до спільної діяльності» (спікер - Іванова Т.М., консультант Центру)

10:22 29.11.2023

Професійне вдосконалення

    Ковід, карантин,  війна, повітряні тривоги…  призвели до  відчутних  освітніх втрат у школярів. Складно налагодити нормальний  освітній процес.

15:29 23.11.2023

Стартують Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів у 2023/2024 н.р.

 Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації №302 від 08.11.2023р. розпочався ІІ етап  Всеукраїнських учнівських олімпіад  з навчальних предметів. Бажаємо всім учасникам учнівських олімпіад успіхів , нових відкриттів та перемог!

17:02 16.11.2023

Персональний сайт чи блог – це сучасно, перспективно і зручно!

Використання власного  сайту  чи  блогу  має  великий потенціал для активного та інтерактивного навчання, інтенсивної взаємодії між користувачами й авторами,  сприяє розвитку навичок мислення й більшої гнучкості навчального процесу та формування ключових та предметних компетенцій.

16:55 16.11.2023

Українська мова-це наш дух, наша душа, наша пісня…. Олесь Гончар

      Мова- це інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле. Не буде мови-не буде нас як народу!  Мова -це не просто слова, звуки, це -голос народу. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати.Сьогодні маємо підтримувати українську мову, пишатися її багатством і милозвучніс- тю.

14:29 27.10.2023

Впровадження інноваційних технологій у освітній процес: STEM-освіта

Стрімкий розвиток  ІТ-галузі, нанотехнологій виявляє потребу у досвідчених фахівцях, а значить, виникає гостра освітня потреба у якісному навчанні сьогоднішніх учнів технічним дисциплінам - математиці, фізиці, інженерії, програмуванню.

11:47 23.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень