A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Новини

МОНІТОРИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

 Сьогодні необхідним постає оновлення і підвищення якості змісту позашкільної освіти. Сучасна позашкільна освіта піддається оцінюванню як з боку споживачів послуг (батьки, вчителі), так і з боку держави. Одним із механізмів, який дозволяє контролювати якість освіти, є моніторинг. Це збір, обробка, зберігання та розповсюдження інформації про стан освіти, інтерпретація зібраних фактів та прогнозування на їх основі динаміки і основних тенденцій її розвитку та розробка науково обґрунтованих рекомендацій для прийняття управлінських рішень стосовно підвищення ефективності функціонування освітньої галузі.  Запровадження моніторингових досліджень допомагає створити інформаційну систему відстеження якості освіти та результатів діяльності закладу позашкільної освіти.

12:15 16.02.2023

Профілактична і корекційна робота з учасниками освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Під час воєнного стану найбільша увага  приділяється психологічному стану та психічному здоров’ю учасників  освітнього процесу. Більшість з них переживають  виснаження, спустошення, втому; відчувають тривогу, паніку;  знижується поріг самооцінки, зневіра у власних можливостях.

12:34 14.02.2023

Розвиваємо цифрову компетентність

На сьогоднішній день цифрова грамотність є одним із основних пріоритетів для педагога. Неможливо уявити сучасного педагога без цифрової компетентності.   

10:14 28.12.2022

Підвищення фахового рівня педагогів Нової української школи

        З  06 по 16 грудня 2022року у рамках  роботи методичної  майстерні Нової української школи для вчителів 5-х класів  щодо фіксування оцінювання у класних журналах учнів 5-х класів Нової української школи за такими освітніми галузями: «Математична освіта», «Фізична культура», «Природнича освіта», «Мовно-літературна освіта (українська мова та література, зарубіжна література, іноземні мови)», «Соціальна і здоров’язбережувальна освіта», « Мистецька освіта», «Громадянська та історична освіта», «Інформатична освіта», «Технологічна освіта» педагоги закладів загальної середньої освіти міста взяли участь у Регіональних  онлайн-практикумах , які проводилися на  освітній платформі ІППО ЧО.

13:42 19.12.2022

Методичний івент "Індивідуальна форма здобуття повної загальної середньої освіти"

    Кожна дитина має право  на здобуття повної загальної середньої  освіти, а також на вибір її форми. Популярності набирає сімейна (домашня) форма навчання, яка має забезпечити навчання дитини в безпечних умовах.

14:24 14.12.2022

Вітаємо!

Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників  вітає Кирилюк Юлію Дмитрівну, практичного психолога Новодністровського закладу дошкільної освіти «Радість»,  зі створенням корекційно- розвиткової  програми з елементами Су- Джок терапії  для дітей старшого дошкільного віку «Пальчикові таланти», яка схвалена обласною Експертною комісією  науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

12:10 30.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень