A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Новини

Ефективність якості оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6-х класів НУШ

     На базі ОЗЗСО «Новодністровська гімназія»  за участі вчителів навчальних закладів міста  мовно-літературної та мистецької освітніх галузей  відбулися засідання круглих столів з проблеми: «Оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класів Нової української школи. Ведення  класного журналу та Свідоцтва досягнень».  Спікерами  методичних заходів Галиною Грохольською та Тамарою Івановою,  працівниками міського центру професійного  розвитку педагогічних працівників, було презентовано  матеріали методичного кейсу для вчителів, що працюють  з учнями 5-х класів, які здобувають  освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти.

11:27 30.11.2022

Інклюзивне навчання як вагома складова освітнього процесу в Новій українській школі

28.10.2022 року на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів педагоги освітніх закладів міста взяли участь у  методичному воркшопі  з проблеми: «Діяльність команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП закладу освіти з інклюзивним навчанням» за участі фахівців ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти. У ході методичного заходу було розглянуто низку питань з організації інклюзивного навчання в освітніх закладах, зокрема: діяльність команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами з інклюзивного навчання; аспекти професійної діяльності асистента педагога; корекційна робота як вагома складова інклюзивного навчання; організація корекційно- розвиткових  занять. По завершенню методичного воркшопу директором міського  центру професійного розвитку педагогічних працівників Галиною Грохольською було надано рекомендації з організації роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП в освітніх закладах міста.

15:49 01.11.2022

Круглий стіл проблеми «Впровадження Державного стандарту базової середньої освіти та організація навчального процесу за новою Типовою освітньою програмою».

       2022/2023 навчальний рік – відповідальний  період  для освітян, зокрема для учителів, які викладають у 5 класах.

12:16 13.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень