A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Заходи із STEM-освіти.

Дата: 30.11.2022 14:07
Кількість переглядів: 20

1. 22 вересня 2022 року відбудеться Всеукраїнський науково-практичний семінар “Практичні інструменти впровадження програми STEM-лаб”. Захід присвячений питанню формування STEM-компетентностей учнів 5-6 класів шляхом інтеграції та пропедевтики через застосування методу проектів у межах міжгалузевого інтегрованого курсу “STEM”.

До участі запрошуються керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, які використовують у 2022/2023 навчальному році модельну навчальну програму міжгалузевого інтегрованого курсу STEM (авт.О.В.Бутурліна, О.Є. Артем’єва).

До 20 вересня 2022 року просимо учасників зареєструватись для участі у заході за посиланням https://forms.gle/iRB44qbmtqwaaelh7

Початок заходу об 13 годині.

Захід пройде в режимі онлайн з використанням платформи Google Meet.

Посилання на вхід: https://meet.google.com/woz-iqvg-yki

2. 10 листопада 2022 року Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «STEM-світ інноваційних можливостей» з метою вивчення ефективних науково-методичних підходів і технологічних рішень застосування інновацій STEM-навчання, сучасних моделей інтелектуального саморозвитку особистості здобувачів освіти у контексті реалізації дидактичних принципів Нової української школи.

Бажаючим взяти участь у конференції необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/GTJRWznHD94i5myG7  до 4 листопада 2022 року.

3. 29 вересня 2022 року у онлайн форматі відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Цифровізація освіти: управління змінами».

Учасники конференції сплачують організаційний внесок, який складає –250 грн. Для участі у конференції необхідно у термін до 26 вересня 2022 року зареєструватись за посиланням https://forms.gle/GoCDVc9z3Z74bYgU8


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень