A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

І Всеукраїнська науково- практична конференція " Нова українська школа: від теорії до практики"

Дата: 30.11.2022 14:28
Кількість переглядів: 23

Запрошуємо взяти  участь у  І Всеукраїнській  онлайн науково-практичній  конференції  "Нова українська школа: від теорії до практики" , яка відбудеться 28 жовтня 2022 року у місті Чернівці на базі КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області»

 Мета конференції: пошук сучасних освітніх інструментів організації освітнього процесу – педагогічних, методичних та психологічних, які ґрунтуються на основних принципах та підходах Нової української школи.

До участі запрошуються: науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів післядипломної педагогічної освіти; керівники та педагоги закладів освіти всіх рівнів; працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, психологічних служб системи освіти, інклюзивно-ресурсних центрів, інші зацікавлені особи.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

1. Траєкторія поступу Нової української школи у початковій ланці: досвід та перспективи.

2. Базова загальна середня освіта у контексті Нової української школи.

3. Реалізація завдань профільної освіти на сучасному етапі.

4. Роль післядипломної педагогічної освіти у підготовці педагогів до роботи у нових умовах.

5. Трансформація освітнього менеджменту в умовах реформування галузі.

6. Основні напрями позашкільної освіти та виховної роботи.

7. Психологічний супровід реформи. 8. Інклюзивне освітнє середовище.

Робоча мова конференції: українська.

Форми участі у конференції: онлайн-виступ, відеозапис виступу, онлайнучасть без виступу, тільки публікація статті. Всі форми участі передбачають публікацію статті в електронному збірнику статтей конференції.

Участь у конференції є безоплатною.

Учасники конференції отримають електронний сертифікат участі (4 год).

За підсумками роботи конференції буде сформований електронний науковий збірник статтей конференції та розміщений на сайтах ІППОЧО http://ippobuk.cv.ua/?page_id=274 та конференції https://cutt.ly/6Ckxd1F.

Календар конференції · подання заявок та статей – до 14 жовтня 2022 року · конференція – 28 жовтня 2022 року Для участі у роботі конференції необхідно зареєструватися, заповнивши електронну форму заявки на участь у конференції та прикріпивши файл статті за покликанням: https://forms.gle/vC97ziukFqPtCk5z8. Назва файлу статті: номер напряму_Прізвище (4_Петренко). Онлайн-трансляція конференції буде відбуватися у ZOOM за покликанням, яке буде надіслане у переддень конференції на електронні адреси зареєстрованим учасникам.

Контактна інформація

0501723212 – Чухненко Поліна Сергіївна, завідувач кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін ІППОЧО;

0506243061 – Унгурян Ірина Корнеліївна, завідувач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППОЧО;

0662307025 – Вамуш Альона Анатоліївна, завідувач кафедри методики викладання суспільно-гуманітарних дисциплін ІППОЧО.

Адреса оргкомітету: Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, вул. Франка, 20, м. Чернівці, 58002.

Вимоги до оформлення статті

До друку будуть прийматися лише статті, у яких наявні такі необхідні структурні елементи:

індекс УДК – у верхньому лівому кутку сторінки;

ПІБ автора (авторів) розміщується по правому краю жирним шрифтом; нижче курсивом по правому краю – посада, науковий ступінь, вчене звання (викладачі), посада, кваліфікаційна категорія, педагогічне звання (педагоги,) місце роботи автора (кожного зі співавторів), електронна адреса;

заголовок статті оформлюється великими літерами жирним курсивним шрифтом, вирівнювання по центру;

анотація українською мовою – 1 абзац (6-10 речень, 600-800 знаків);

ключові слова – 5-7 слів, які розміщуються через один рядок після анотації;

постановка проблеми (через інтервал після ключових слів, з абзацу);

виклад основного матеріалу;

висновки та перспективи подальших досліджень;

список використаних джерел (заголовок жирним шрифтом, вирівнювання по центру) розташовується за алфавітом та оформлюється відповідно до ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання»;

посилання на використані джерела в тексті – у квадратних дужках із зазначенням порядкового номера в списку використаних джерел та сторінки цитованого джерела, наприклад: [2, с. 136], [5].

Технічні вимоги до оформлення статті: обсяг – від 6 до 12 сторінок, включаючи ілюстрації, таблиці, графіки, список використаних джерел; текст – у форматі Word 2003-2010(9); формат аркуша паперу – А4; орієнтація - книжна; поля – усі по 2 см; шрифт – Times New Roman, 14 пт; міжрядковий інтервал – 1,5; абзацний відступ – 1,25 см; малюнки і фотографії – у форматі TIF чи JPG;

Стаття повинна відображати вирішення наукової проблеми, бути ретельно відредагована й вивірена, не містити плагіату. За зміст поданих матеріалів несуть відповідальність автори. Щиро запрошуємо Вас до участі в роботі конференції!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень