A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Сертифікація – це поштовх до вдосконалення

Дата: 06.12.2022 18:50
Кількість переглядів: 20

1 грудня  завершено сертифікацію педагогічних працівників-2022. 

Сертифікація – це один із чинників підвищення якості освіти. Якісна освіта не можлива без професійного зростання  учителя.  

    Із  1984 педагогів по Україні, які брали участь цьогоріч у сертифікації, була учитель початкових класів філії опорного закладу загальної середньої освіти «Новодністровська гімназія» Беженар Альона Вікторівна.  Ініціативна, відповідальна,  креативна, вимоглива до себе вона  успішно пройшла всі етапи сертифікації: незалежне тестування, самооцінювання педагогічної діяльності, вивчення  практичного досвіду.  Кожен етап для неї був особливим. Хвилювання переповнювали її душу. «Підготовка до сертифікації забрала трохи часу»- каже Альона Вікторівна, - проте отримала більше впевненості у собі.  Все  вийшло! Працюючи з дітьми, отримую насолоду».

    Держава належно оцінює роботу творчих педагогів. Успішне проходження сертифікації зараховується  педагогу як проходження чергової (позачергової) атестації  з присвоєнням наступної категорії та надбавку до заробітньої плати у розмірі 20%.

    Міський центр професійного розвитку  педагогічних працівників  щиро вітає Беженар  Альону Вікторівну з успішним проходженням сертифікації і бажає невичерпного оптимізму, професійного зростання, творчої наснаги,  втілення у життя нових планів і задумів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень