A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Розвиваємо цифрову компетентність

Дата: 28.12.2022 10:14
Кількість переглядів: 30

На сьогоднішній день цифрова грамотність є одним із основних пріоритетів для педагога. Неможливо уявити сучасного педагога без цифрової компетентності.   

      На базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбувся  міський семінар професійної спільноти вчителів математики, інформатики та фізики на тему: «Дистанційне навчання: мистецтво можливого». Кожен з присутніх на семінарі усвідомив, що  не достатньо знати про інформаційно-комунікаційні технології, їх необхідно використовувати у своїй професійній діяльності.  Їх використання дає можливості організувати освітній процес так, щоб він був ефективним, цікавим, захоплюючим.

    На педагогічному практикумі «Використання сучасних мобільних  технологій при одночасній  взаємодії всього класу протягом уроку» педагоги мали  можливість ознайомитися з використанням платформ  Wordwall  і Nearpod  при викладанні математики.

    Керівник професійної спільноти Паршенко Т.В. провела майстер-клас та  поділилася з колегами досвідом роботи з використання веб-сервісу LiveWorksheet для створення інтерактивних робочих аркушів.

       Керівник центру професійного розвитку педагогічних працівників Грохольська Г.Ф. проконсультувала педагогів з питань сертифікації  та закцентувала увагу  педагогів на розвитку цифрової компетентності  педагога Нової української школи.

      Фінальним акордом засідання професійної спільноти було привітання учасника Всеукраїнського конкурсу «Педагог року-2022» учителя Буковинського ліцею - інтернату, учителя інформатики  Студеної Роксолани Іванівни, яка посіла 6 місце на державному рівні і увійшла у десятку кращих педагогів інформатики України.  За рішенням журі конкурсу її відзначено у номінації «Артистизм у професійній діяльності».

    Центр професійного розвитку та колеги освітніх закладів щиро вітають нашу колегу із перемогою та бажають не зупинятися на досягнутому.  І все буде Україна!

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень