A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Формування внутрішньої системи забезпечення якості позашкільної освіти як інструмент управління освітою

Дата: 24.01.2023 12:29
Кількість переглядів: 26

         

   Внутрішня система забезпечення якості освіти – це сукупність компонентів, які визначають якість освітньої діяльності, що встановлює рівень організації, забезпечення та реалізації навчального процесу, спрямованого на здобуття якісної освіти.

  З метою підвищення професійних компетентностей педагогів, здатності здійснення самооцінювання  освітніх та управлінських процесів 24.01.23 на базі ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів міським центром професійного розвитку педагогічних працівників (консультант Т. Іванова)  було організовано семінар-навчання педагогів Будинку дитячої творчості на тему: «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах позашкільної освіти».

Учасників семінару було ознайомлено з поняттям внутрішньої системи забезпечення якості освіти як інструменту управління якістю освіти, з основними принципами її  побудови, з засадами самооцінювання освітніх і управлінських процесів.

 Жваве обговорення учасників  семінару викликала сама процедура організації  внутрішнього забезпечення якості освіти в закладі, види моніторингів, за допомогою яких вона здійснюється, а також  етапи її формування  та напрями оцінювання діяльності позашкільного навчального закладу. Особливу увагу учасників семінару було закцентовано на вимоги щодо забезпечення функціонування компонентів внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

 По завершенню заходу консультантом Т.Івановою було надано рекомендації щодо  алгоритму створення внутрішньої системи забезпечення якості освіти в позашкільному закладі освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень