A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Про проведення Великого біологічного колоквіуму «Сучасні методи навчання у процесі викладання біології»

Дата: 20.01.2023 11:51
Кількість переглядів: 18

з 20 до 21 лютого 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проведе Всеукраїнський семінар-практикум (Великий біологічний колоквіум) для голів обласних методичних об'єднань біологічного напряму з теми «Сучасні методи навчання у процесі викладання біології» в дистанційному та онлайн форматах (далі – Семінар-практикум).

До участі в Семінарі-практикумі запрошуються голови обласних методичних об'єднань біологічного напряму, вчителі біології і природничих дисциплін, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, методисти відділів освіти державних (військових) адміністрацій та об'єднаних територіальних громад, педагоги-позашкільники.

Програмою семінару-практикуму передбачено:

- обговорення напрямів подальшої модернізації методики викладання біології в НУШ та позашкіллі (пленарне);

- проведення засідання дискусійного клубу з обговорення низки питань щодо розгляду складних тем при викладанні біології (секційне).

З метою підтвердження участі необхідно до 15 лютого 2023 року пройти онлайн реєстрацію за посиланням: форма для реєстрації, подати методичний або  дидактичний матеріал, в якому відображається методика викладання біології, власний досвід, розкриваються педагогічні технології в шкільній та позашкільній практиці педагога, прикріпивши їх окремим файлом в реєстраційній формі (об’єм файла до 10 Мб).

Вимоги до подання матеріалів: обсяг до 10 сторінок в форматі Microsoft Word, шрифт «Times New Roman». Параметри сторінки — формат А4 (орієнтація портретна) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве — 20 мм, без нумерації сторінок. Інтервал — одинарний. Назву статті необхідно друкувати великими літерами (розмір шрифту 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді — ім'я, по батькові, прізвище автора; нижче, через два інтервали, симетрично тексту — повна назва організації.

У підсумку учасники семінару-практикуму отримають сертифікати. Авторські методичні та дидактичні матеріали ввійдуть до електронного інформаційного збірника, який матиме три розділи: науково-методична діяльність; дидактичні розробки та планування уроків; позашкільні заходи.

З детальною програмою Всеукраїнського семінару-практикуму можна буде ознайомитися на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в рубриці «Біологічний колоквіум» https://nenc.gov.ua/?page_id=32488 .

Семінар-практикум планується провести в змішаному форматі (дистанційно та онлайн).

Детальна інформація за тел.: (044) 430-04-91, (067) 459-95-28. Координатор заходу — Комендантов Володимир Федорович, е-mail: komendantov@nenc.gov.ua.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень