A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Впроваджуємо конструктор навчальних планів та програм

Дата: 03.10.2023 15:40
Кількість переглядів: 18

      На виконання  плану роботи  міського центру  професійного розвитку педагогічних працівників  на 2023/2024 н.р. 25.09.2023 р. на базі  Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбувся семінар-навчання для заступників директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів міста  щодо впровадження конструктора  навчальних  планів та програм.

    Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі та управлінні закладами освіти має стати інструментом забезпечення успіху нової української школи. Впровадження  конструктора навчальних  планів та програм допоможе проконтролювати розподіл годин у навчальних планах, що відповідають всім вимогам законодавства; надасть доступ до переліку модельних навчальних програм, які мають гриф МОНУ; підкаже, скільки годин можна вивести у резерв і як ними розпоряджатися; забезпечить можливість зберегти та роздрукувати створені  особисто документи а також  запропонує готові рішення щодо обсягу навчального навантаження і ін.

      В процесі навчання заступники директорів з навчально-виховної роботи поповнили теоретичні та практичні знання в області створення навчальних програм та планів; вивчили можливості конструктора навчальних програм та практикувалися у створенні власної програми на основі модельної програми та без її використання.Саме така форма навчання дає змогу опановувати нові знання та сучасні технології навчання.

  Семінари – навчання  буде проведено з усіма педагогами освітніх закладів міста.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень