A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Атестація педагогічних працівників за новим Положенням

Дата: 13.10.2023 17:59
Кількість переглядів: 29

      З 01.09.2023р.  вступило у дію нове Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОНУ від 09.09.2022року №805.

     Атестація педагогічних працівників є стимулом безперервного підвищення рівня професійної майстерності педагогів.

     Згідно  міської Програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників  на 2023 р. директором  міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Галиною  Грохольською  з 26.09 по 13.10. 2023р. на базі освітніх закладів міста проводилися   семінари-навчання педагогічних працівників на тему «Атестація педагогічних працівників за новим Положенням. Крок за кроком». Педагоги освітніх закладів мали можливість ознайомитися з нормативною базою щодо організації та проведення атестації, формами і видами атестації,  з  організаційними засадами проведення,  кваліфікаційними вимогами, видами підвищення кваліфікації,  зразками ведення  документації.  Педагоги отримали відповіді на всі питання щодо застосування нового Положення.

     Чітке знання кожним учасником атестаційного процесу своїх обов’язків і прав забезпечать успіх  їх діяльності, а  правильно побудовано система атестаційної роботи в  освітньому закладі сприятиме підвищенню якості наданих освітніх послуг, а значить, престижу і авторитету освітнього закладу.

    

 

  

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень