A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Сертифікація -2024!

Дата: 12.01.2024 11:33
Кількість переглядів: 9

На виконання плану роботи міського центру  професійного розвитку педагогічних працівників Новодністровської міської ради 12січня 2024 року  на базі ОЗЗСО «Новодністровська гімназія» директором Центру  Г. Грохоль- ською проведено навчально-методичний семінар для педагогів освітніх закладів міста на тему «Сертифікація  педагогічних працівників-2024 як дієвий інструмент професійного розвитку». В рамках семінару розглянуто питання: нормативно-правова база проведення сертифікації, умови, етапи, критерії, вимоги до педагогів, права та обов’язки учасників сертифікації, дії адміністрації закладу у проведенні сертифікації. Педагогів  ознайомлено із зразками документації та  графіками проведення сертифікації у 2024році.   У ході  навчально-методичного семінару  педагоги мали можливість ознайомитися із досвідом учасника сертифікації та  досвідом експерта, який був представлений вчителем початкових класів Новодністровської початкової школи-філії ОЗЗСО «Новодністровська гімназія» Беженар Альоною Вікторівною.

     Незважаючи на те, що сертифікація й атестація вчителів наразі існують як дві паралельні процедури, мета сертифікації є  іншою- виявити й заохотити педагогічних працівників, що мають високий рівень педагогічної майстерності, володіють методиками компетентнісного навчання, новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

 Отож,  лише  незалежні, сміливі педагоги, які відчувають власні сили, знання  йдуть на цю процедуру.

     З 15 січня 2024року стартує сертифікація -2024. Запрошуємо  сміливих та успішних педагогів освітніх закладів міста  реєструватися на сертифікацію

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень