A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Впровадження STEM- освіти у початковій школі

Дата: 27.02.2024 14:32
Кількість переглядів: 7

Впровадження STEM-  освіти – це спосіб допомогти сьогоднішнім дітям завтра стати новаторами, цілеспрямованими, творчими і надійними ланками команди, суспільства, країни.

На виконання  плану роботи  міського центру  професійного розвитку педагогічних працівників  Новодністровської міської ради на 2023/2024 н.р. 27 лютого на базі Новодністровської початкової школи - філії ОЗЗСО «Новодністровська гімназія було проведено семінар-навчання на тему «Впровадження STEM- освіти в початковій школі»

Основне завдання STEM освіти в початковій школі – стимулювання допитливості і підтримка інтересу до навчання і пошуку знань, мотивація до самостійних досліджень, створення простих приладів, конструкцій тощо.

 Спікером заходу  був консультант Центру Гулько Вадим Леонідович , який ознайомив  педагогів з різними  елементами  STEM- освіти, зокрема акцентував увагу на використанні проєктної діяльності в навчанні. Консультантом було представлено ряд проєктів. Кожен проєкт розглядався детально:  ціль виконання,  використані  матеріали, покроковий хід  виконання проєкту та очікувані результати. Виконання учнями   цих  проєктів  дасть можливість розвинути їхнє  креативне мислення, поглибити  знання про  певні природні  процеси  та дослідити фізичні величини  і явища.

       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень