A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Створення власного електронного ресурсу як інструменту професійного розвитку педагога

Дата: 15.03.2024 14:48
Кількість переглядів: 9

Сьогодні нові інформаційні технології – невід׳ємна частина нашого життя. Їх застосування дає змогу інтенсифікувати процес навчання, зробити його наочнішим і динамічнішим, скоротити час на вивчення теми, посилити рівень сприйняття і розуміння учнями матеріалу, формувати уміння, розвивати комунікативні здібності. Тому в педагогів постає потреба створювати власні електронні ресурси.

На виконання  плану роботи  міського центру  професійного розвитку педагогічних працівників  Новодністровської міської ради на 2023/2024 н.р. 14 березня  на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ст. було проведено семінар-навчання на тему «Створення власного електронного ресурсу як інструменту професійного розвитку педагога».

Консультант Центру Вадим Гулько ознайомив педагогів з поняттям електронний цифровий ресурс, привів приклади їх видів. Крім того на основі двох запропонованих сервісів було показано як  створювати власні електронні ресурси і як ними користуватись при вивченні дисциплін природо-математичного циклу.


    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень