A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Невмируща спадщина Великого Кобзаря

Дата: 21.03.2024 16:13
Кількість переглядів: 8

                                                 Невмируща спадщина Великого Кобзаря

          На виконання плану роботи Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників 20.03.2024 року на базі Будинку дитячої творчості відбувся  засідання професійної спільноти керівників гуртків  закладу позашкільної освіти на тему «Шевченкове слово у серці моєму».

      В ході семінару-практикуму його    учасники  мали змогу ознайомитися з життєвим шляхом та  творчістю Т.Г. Шевченка (презентація «Поетичний голос Кобзаря»  - Левандюк Н.А.). Здібняк С.Г., керівник гуртка «Сувенірний», презентувала  проєкт «Сонях – символ сонця і світла» та запросила  присутніх на майстер-клас, а керівник гуртка «Бісероплетіння» Коваль О.О. провела майстер-клас з виготовлення  браслета «Патріот». Учасники семінару-практикуму набували навичок у виготовленні стилізованої квітки соняха у техніці «канзаші» та у плетінні браслета  за технікою  «поперечне плетіння разом з квітковим швом». 

     На круглому столі «Т. Шевченко: спадщина, актуальність, виклики сучасності» (Іванова Т.М., консультант МЦПРПП), розглядалися питання  творчого саморозвитку та самовизначення  особистості, а також форми і методи роботи з вивчення творчості Т. Шевченка у  закладі позашкільної освіти, У  цікавій формі проведено вікторину «Життя та творчість Тараса Шевченка».

           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень