A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Проєктна діяльність на уроках природничих дисциплін

Дата: 10.04.2024 14:38
Кількість переглядів: 4

10 квітня 2024 року на базі ОЗЗСО Новодністровська гімназія проведено семінар-конференцію вчителів природничого циклу на тему «Проєктна діяльність на уроках природничих дисциплін».

На семінарі розглянуто питання впровадження проєктів в освітній  процес. Учасники ознайомились з проєктами, які були успішно реалізовані вчителями гімназії. (Рожко Ж.І.)

Уманець А.І, провела відкритий урок з географії в 6 класі на тему «Озера України». Учні презентували проєкти, пов’язані з різними  групами озер нашої країни, давали їх стислу характеристику та розповідали  про них легенди. Учасники семінару дізналися багато нового про озера нашої країни.

В інформаційному дайджесті  (Батринак Л.М.)  висвітлено як проєктна діяльність учнів сприяє формуванню життєвих компетентностей.

Педагог окреслила позитивний вплив участі у проєктах  на творчий розвиток  та самореалізацію учнів, а це  дає можливість їм самостійно реалізовувати набуті знання та уміння адаптуватись до стрімких змін, які виникають у житті кожної людини.

Про інтеграцію природничих наук у проєктній діяльності значну  увагу приділила учитель  Білава В.П.

Учасники  семінару поповнили свою методичну скарбничку новими знаннями.

        

  

                                                                                             


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень