A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Інноваційні технології навчання як запорука підвищення рівня якості освіти

Дата: 01.05.2024 15:29
Кількість переглядів: 24

     30 квітня на базі Новодністровського ЗЗСО ІІ-ІІІ ступенів відбувся міський семінар професійної спільноти учителів предметів суспільного циклу на тему «Інноваційні  технології навчання як запорука підвищення рівня якості освіти».

    Інноваційні технології стрімко трансформують не лише світ навколо нас, але й освітній процес. Вплив цих технологій на особистість учнів є різнобічним і багатогранним.

     З власним досвідом роботи  щодо  впровадження  інноваційних технологій при  викладанні предметів  суспільного циклу в закладі загальної середньої освіти поділилася вчитель історії Лісневська-Пастушок Н.М.

    Учитель історії Лазаренко С. М.  розповіла про використання методу проєктів  на уроках історії як одного із шляхів формування комунікативної компетентнос- ті учнів.

   З матеріалами обласного науково-методичного форуму-практикуму «Стратегії компенсації навчальних втрат на уроках історії»  ознайомила членів спільноти  голова ПС  Кельман І.М.                          

       Одним із інноваційних методів творчого пошуку стратегічних рішень, методом організації колективної творчої діяльності, який спирається на групову генерацію ідей, що висуваються, обговорюються й приймаються є брейн-стормінг. Т. Іванова, консультант міського центру професійного розвитку педагогічних працівників  провела консультування  на тему «Брейн-стормінг -техніка для генерації ідей «Вплив інноваційних технологій на особистість учня».                                                                                                      

     За круглим столом (спікер Т. Іванова)   учасники семінару  обмінялися власним досвідом з формування мотивації учнів до вивчення історії через нестандартні форми роботи на уроках  та у позаурочний час.


Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень