A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Про участь працівників міського центру професійного розвитку педагогічних працівників у онлайн-зустрічі професійної спільноти центрів України.

Дата: 01.05.2024 16:31
Кількість переглядів: 23

Немає потреби переконувати когось у тому, що добре організована підготовка молодих  фахівців – найважливіше завдання кожної держави.

         Сучасна доба ставить нові вимоги до вчителя. Суспільству потрібен вчитель-професіонал з високою науково-методичною, психолого-педагогічною, теоретичною і практичною підготовкою, здатний до безперервного навчання, творчості і постійного самовдосконалення.

Одним з пріоритетних напрямів  роботи з педагогічними кадрами є становлення молодого вчителя, який у перший рік роботи повинен пройти педагогічну інтернатуру на базі освітнього закладу.

      Як  організувати та проводити педагогічну інтернатуру  ділилися керівники центрів  професійного розвитку на онлайн-зустрічі професійної спільноти центрів України  з теми  «Педагогічна інтернатура: супровід та підтримка центрів», яку організував  Український інститут  розвитку освіти 30 квітня 2024року. Працівники міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Новодністровської міської ради  брали активну  участь у зібранні.    

     Позитивні емоції, спільне залучення всіх учасників до практичних завдань у 8 групах, обмін досвідом   та цікавими  ідеями спонукали до співпраці, професійної підтримки, підвищення професійної майстерності.

      Безмежно вдячні Збройним силам України  за можливість попрацювати та поділитися досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень