A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Міський центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Новодністровської міської ради

Анонс заходів з підвищення професійного розвитку педагогів

Про проведення обласного семінару-презентації для вчителів англійської мови

2 березня 2023 року о 15.00 у межах  освітянського онлайн-марафону відбудеться презентація авторським колективом та видавництвом Dinternal Education навчального забезпечення для викладання у 6-х класах за новим Державним стандартом базової середньої освіти.

15:10 28.02.2023

Щодо проведення форуму керівників-новаторів

Форум керівників-новаторів проводиться 28 лютого 2023 року о 14 годині в онлайн-режимі для керівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти та ЗЗСО обласного підпорядкування (Програма проведення Форуму додається).

15:11 25.02.2023

Про проведення Великого біологічного колоквіуму «Сучасні методи навчання у процесі викладання біології»

з 20 до 21 лютого 2023 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проведе Всеукраїнський семінар-практикум (Великий біологічний колоквіум) для голів обласних методичних об'єднань біологічного напряму з теми «Сучасні методи навчання у процесі викладання біології» в дистанційному та онлайн форматах (далі – Семінар-практикум).

11:51 20.01.2023

Безкоштовні вебінари для педагогів , які викладають навчальні предмети та інтегровані курси

КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» повідомляє, що Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у рамках співпраці з компанією EdPro продовжує цикл безкоштовних вебінарів для педагогічних працівників, які викладають навчальні предмети та інтегровані курси в базовій середній школі. Під час низки зустрічей буде проведено навчання з використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників та посібників на порталі Mozaweb тощо.

10:19 03.01.2023

І Всеукраїнська науково- практична конференція " Нова українська школа: від теорії до практики"

Запрошуємо взяти  участь у  І Всеукраїнській  онлайн науково-практичній  конференції  "Нова українська школа: від теорії до практики" , яка відбудеться 28 жовтня 2022 року у місті Чернівці на базі КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області»

14:28 30.11.2022

Про проведення вебінарів

«Інститут модернізації змісту освіти» у рамках співпраці з Центром освітнього консультування та компанією Edpro започатковує цикл безкоштовних вебінарів, під час яких буде проведено навчання з використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників та посібників на порталі Mozaweb тощо.

13:31 30.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень